AcasaAcasa  
 • InregistrareInregistrare  
 • ConectareConectare  

 • Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

  Cain Adolphe Van Derberg

  In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

  1 Cain Adolphe Van Derberg la data de Dum Sept 28, 2014 3:10 pm

  Forma umana:
  Spoiler:
  Spoiler:
  Spoiler:
  Spoiler:
  Spoiler:
  Demon:
  Spoiler:
  Spoiler:
  Spoiler:

  Nume: Cain Adolphe Van Derberg
  Poreclă*: Hades
  Sex*: Masculin
  Vârstă*: 20

  Personalitate*:   Nu stie cine este. Nu are o identitate, o definitie pentru propria persoana. Nu simte absolut nimic, fiinta lui a ajuns un gol imens, care s-a extins cu timpul. Prima data, simtea doar suferinta, de parca acel gol in devora din interior. Acum, el insusi a devenit un gol, fara sa aiba cu ce sa il umple, nici macar cu suferinta. Nu conteaza daca exista respirand sau dispare murind. Pentru el, existenta este echivalenta cu nimic.
  Se considera o fantoma intr-o lume ce pare ireala, fara sens, fara un scop- exista doar pentru a observa, ca un narator ce se afla in afara universului fictiv, transfigurand in cuvinte actiunea la care este spectator. De aceea, de multe ori vorbeste singur, chiar fara sa isi dea seama. Cand oamenii il intreaba daca vorbeste singur, improvizeaza scuza ca fredona un cantec. Cu toate acestea, este o persoana foarte rationala, nu crede-sau cel putin nu credea- in religie sau in destin si se proclama agnostic, acceptand existent supernaturalului doar ca o probabilitate. In acelasi timp, iubeste arta si literatura. Dar acestea nu sunt indeajuns pentru a acoperi acel gol imens.
  Nu este sociabil, nu se ataseaza de persoane, nu poate simti iubire. Este extrem de schimbator intre doua poluri diametric opuse, iar in aceste momente de confuzie se izoleaza de lumea "reala" si de orice contact social. De aceea, dispare si apare brusc. Oricat de mult ar incerca sa fie prietenos cu ceilalti, radiaza constant o atmosfera rece si distanta. Fumeaza dintr-un singur motiv: ii place imaginea formata pe fundal al fumului ce se topeste in peisaj- este momentul in care el devine narator, in care se desprinde de lumea inconjuratoare si o contempla, singurul moment in care ceva pare real. Dar chiar si atunci, el ramane o fantoma exterioara realitatii.
  Expresia lui ramane neutra intotdeauna, iar tonul lui calm si indiferent nu se schimba. Este panromantic asexual.
  Ii place*: Literatura, arta in general, teorii ale fizicii, astronomia, filozofia, psihologia.
  Ii displace*: Ignoranta, trecerea ireversibila a timpului, imbatranirea, tradarea.
  ~~~~

  Pasiva*: In forma de demon are aripi, cu care poate zbura.
  Element*: Iluzie
  Arme*: Un pistol pe care il pastreaza doar pentru el, avand un glont special, "de rezerva", pe care vrea sa il foloseasca cand se va sinucide. Si o sabie.

  Istorie*: Nu isi aminteste prima parte din viata lui. Dar acea parte a fost singura fericita, care merita sa fie traita. Cele mai vechi memorii pe care si le aminteste sunt despre cum a fost detestat si izolat de toti din cauza ca este demon. Apoi, despre "cautarea adevarului", "a originilor absolute". A intrat intr-un crisis existential, reflectand asupra tot ce cunoaste ani de zile, doar observand din departare lumea si persoanele din jurul lui. A ajuns la concluzia ca nimic din aceasta lume nu are sens. Nu exista bine sau rau. Doar pentru ca este demon nu inseamna ca este "negativ". Nu crede ca exista ceva dupa moarte, considerand ca moartea este echivalenta cu disparitia. Descoperind cum sa isi controleze forma umana, nu a mai fost respins de persoanele din jur, dar s-a autoizolat, neacceptand realitatea. La un moment dat, privind din departare ca o fantoma, l-a observat pe Marshall Walker. I-a captivat atentia din primul moment, ceea ce nu se mai intamplase de ani. Simtea ca Marshall este singura persoana care l-ar putea intelege, ii idolatriva arta, mai ales creatia suprema, alcatuita din cadavre. Il ajutase pe ascuns pentru a nu fi prins. Dar intr-o zi, Marshall a disparut. La fel si singurul lui motiv pentru a exista. Continua sa existe, ratacind in lume, fara sa isi dea seama cautandu-l pe Marshall si, in acelasi timp, asteptand un motiv pentru a-si trage acel glont in cap.
  Alte mentionari: Are pe gat un tatuaj:
  Spoiler:

  Vezi profilul utilizatorului

  2 Re: Cain Adolphe Van Derberg la data de Dum Sept 28, 2014 3:14 pm

  Se acceptă (1/2)

  Vezi profilul utilizatorului

  3 Re: Cain Adolphe Van Derberg la data de Dum Sept 28, 2014 3:20 pm

  Acceptat (2/2)

  Vezi profilul utilizatorului http://ascension.forumz.ro

  Continut sponsorizat


  Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

  Permisiunile acestui forum:
  Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum