AcasaAcasa  
 • InregistrareInregistrare  
 • ConectareConectare  

 • Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

  Hayato Makoto

  In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

  1 Hayato Makoto la data de Dum Sept 28, 2014 3:57 pm

  Haya:
  "E mai bine așa...”

  Nume: Hayato Makoto
  Poreclă: Hei, Haya, Hito
  Sex: Regulat Masculin
  Vârstă: 18

  Personalitate: Hayato este un om ce nu se poate spune că nu are o personalitate stabilă. Nu se poate spune că se încadrează doar într-o anumită tipologie, însă are câteva trăsături caracteristice ce-l definesc ca și persoană. Deseori, acesta este sigur de sine și încrezător în abilitățile sale, demonstrând că în timpul unei lupte poate fi carismatic și versatil. Însă, datorită încrederii pe care și-o acordă, are momente rare, când își poate subestima substanțial inamicii. Îi place să zâmbească îngâmfat atunci când se luptă cu oponenți mai slabi decât el. Chiar dacă nu o arată, poate fi un cinic, însă compensează prin condescendență. Rareori își pierde temperamentul față de oponent și are o lipsă totală de frică sau îndoială, ceea ce-l face un bun strateg pe parcursul unei lupte. În general, este un om relaxat, greu de impresionat, ce manifestă mereu un zâmbet calm atunci când provocă pe cineva sau un anumit lucru merge conform planului. Are o compasiunie nemărginită pentru ceea ce face. Este un fervent incurabil, chiar dacă la prima vedere arată ca un leneș. Neintenționat, acesta răspunde sincer oricărei întrebare, chiar dacă aceasta îl pune în dezavantaj.

  Ii place: Ploaia, muzica bună, să-și folosească abilitățile.
  Nu ii place: Lumina prea puternică, căldura, mâncarea pe bază de pește.

  Pasiva: Rinkaku - *Pe scurt, manipularea sângelui sau a altor părți corporale*
  Își poate crea vectori din sângele corporal. Își poate întări sângele și să folosească vectorii pentru a culege floricele, a omorî iepurași, a găti și a se lupta. În majoritatea timpului, folosește doar patru vectori, pentru că poate fiind familiarizat cu un număr mediu. Se poate cățăra pe clădiri asemenea unui păianjen Îi poate folosi pentru amuzament. Dacă sunt distruși, pot fi refăcuți după două postări.
  Imagine orientativă:
  Folosită ofensiv:
  Folosită defensiv:
  Element: Sânge
  Arme: Propriul corp; O vioară; Arcușul vioarei, este o sabie de cca. 1m, ținută în frâu printr-o vrajă.

  Istorie: La vârsta de 6 ani „curiozitatea aproape a ucis pisica”. Fiind curios, baiatul a mers sa exploreze. Însă nu s-a oprit la limita pe care părinții i-au impus-o, acesta a continuat. A continuat până n-a mai avut unde merge. Aventurându-se din sătucul restrâns, acesta a ajuns la marginea unei prăpastii. De acolo se putea vedea priveliștea magnifică a mării. De nicăieri, o rafală rece de vânt îl trânti pe băiat la pământ. Ceva era ciudat în atmosferă. Brusc, ceva a i-a încețoșat băiatului privirea. Acesta leșină și se trezi abia după câteva ore bune. Se simțea ciudat și privirea încă îi era încețoșată. Se întoarse în sat, sperând ca părinții să nu-l pedepsească pentru că a întrecut măsura. Ceea ce avea să vadă, urma să-l marcheze. A intrat în casă și brusc, inima aproape i-a stat în loc. Părinții acestuia erau întinși pe jos, inconștienți. Acesta se panică, neștiind ce să facă. Căzu în genunchi la picioarele părinților și începu să plângă. Acesta simți cum ceva îl atinge pe umăr se întoarse repede, văzând o siluetă întunecată, din gluga căreia ieșea un păr lung și alb. Silueta dispăru treptat, treptat. Copilul rămase singur, iar când se întoarse, văzuse că părinții acestuia dispărură. Neștiind ce să facă, copilul scotoci prin casă. Luase un rucsac în care pusese în jur câteva cărți de medicină și câteva haine. Chiar înainte să iasă din casă, trecu prin fața unei oglinzi. Privi câteva secunde, ochii acestuia își schimbaseră culorile. Verde și Portocaliu. Atunci acesta avuse un sentiment familiar. Brusc, acesta căzu la pământ. Câteva ore mai târziu, se afla într-o casă diferită, pe aceeași insulă. Era înconjurat de alți doi băieți.  Nu știa unde se află, dar unica persoană matură ce se afla în aceeași cameră cu cei trei, i-a spus să nu-și facă griji. A închis ochii, trezindu-se ziua următoare. Persoanele i-au spus că el și încă doi băieți au fost adoptați, deoarece părinții acestora fuseseră cu toții uciși. Acesta a acceptat acest fapt, fiind realist. De-a lungul timpului s-a transformat într-o persoană responsabilă, ce trăia alături de cei doi frați vitregi. La vârsta de 11 ani aceștia au aflat și de ce erau apți. De atunci, au devenit buni la manipularea elementului și abilității.
  La vârsta de 16 ani, părinții adoptivi au fost uciși, iar cei trei au devenit vânători de recompense, astfel, devenind o echipă puternică, însă cu golurile ei.

  Alte informații: - De la prima abducție, a simțit cum nu mai are nevoie de hrană normală. Se hrănește cu orice tip de carne.  Ultima editare efectuata de catre Stark in Lun Sept 29, 2014 9:45 pm, editata de 16 ori

  Vezi profilul utilizatorului

  2 Re: Hayato Makoto la data de Dum Sept 28, 2014 4:03 pm

  Acceptat (1/2)

  Vezi profilul utilizatorului

  3 Re: Hayato Makoto la data de Dum Sept 28, 2014 4:18 pm

  Cam OP Pasiva, mai lucreaza putin.

  Vezi profilul utilizatorului http://ascension.forumz.ro

  4 Re: Hayato Makoto la data de Dum Sept 28, 2014 4:45 pm

  Am modificat ^u^ Sper ca e mai bine acum ^u^
  ^u^

  Vezi profilul utilizatorului

  5 Re: Hayato Makoto la data de Dum Sept 28, 2014 5:10 pm

  Acceptat (2/2)

  Vezi profilul utilizatorului http://ascension.forumz.ro

  Continut sponsorizat


  Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

  Permisiunile acestui forum:
  Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum