AcasaAcasa  
 • InregistrareInregistrare  
 • ConectareConectare  

 • Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

  Allen Crux

  In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

  1 Allen Crux la data de Sam Sept 27, 2014 9:45 pm

  Spoiler:  Nume: Allen Crux

  Poreclă*: Vernian

  Sex*: Masculin

  Vârstă*: 25
  Personalitate*: O personalitate complexă pe care puțini o pot înțelege. Cei ce reușesc să intre ”în capul lui” tot nu își pot da seama motivul pentru care el este...așa cum este. Adoră să vadă suferința în fața ochiilor, dar se simte mult mai bine când el o provoacă. Nici măcar el nu știe dacă ar trebuii să clasifice acest lucru ca și calitate sau defect. Deobicei, Allen este aerian și nu îl interesează întâmplările din jurul său, dar când pune ochii pe un lucru, sau o persoană, nu se lasă până când nu devine al lui. Totuși, există unele momente în care se comportă caun om normal, chiar dacă chiar și în acele momente face niște glume macabre. Poate trece foarte ușor de la o personalitate la alta, lucru care îi uimește pe cei din jurul său.

  Ii place: Sângele, noaptea, muzica gălăgioasă

  Nu ii place: Liniștea
  Pasiva*: Allen poate să dea naștere unor clone care sunt controlate de către el cu ajutorul minții. Odată ucisă una din clone, va lăsa un nor de praf în urmă. Pot fi ținute în viață maxim 3 clone. După ce toate cele 3 clone sunt ucise, Allen are nevoie de 2 posturi pentru a putea să refacă clonele.

  Element*: Foc

  Arme*: O spadă
  Istorie*: Numele familiei Crux era pe buzele tuturor locuitorilor din centrul insulei. Circul ”Have fun with Crux !” revena în oraș după doi ani de călătorii prin Vest și Sud.

  După câteva zile de călătorii, aceștia au ajuns în sfârșit. Totul a fost pregătit. Cortul a fost amplasat. Animalele au fost pregătite. Animatorii erau și ei gata să facă un spectacol de neuitat. John Crux, deținătorul circului, a apărut pe șcenă, sunetele aplauzelor fiind asurzitoare. Lânge el se afla soția lui, Anna Crux, care era de asemeena o acrobată. John prezenta personalul, dar ceva s-a întâmplat. Muzica ”distractivă” a devenit treptat o muzică înfricoșătoare. Luminiile, încet, se stingeau. Timp de câteva secunde, a fost o beznă totală. După ce luminile au revenit, spectatorii au privit șocați o șcenă macabră: toți acrobații, toate animalele, chiar și soții Crux erau despicați pe șcenă. Peste cadavrele acestora se afla un tânăr. Acesta s-a autointitulat ”Allen”, numindu-se și fiul celor doi soți. Nu se știe exact motivul pentru care Allen i-a ucis pe circari, dar este cert faptul că o sabie destul de veche a dispărut din depozit.

  Astăzi, Allen Crux, numit și Vernian, încă terorizează anumite persoane care îi trezesc interesul, încercând să le învingă într-un joc al minții.

  Vezi profilul utilizatorului

  2 Re: Allen Crux la data de Sam Sept 27, 2014 9:47 pm

  Acceptat

  Vezi profilul utilizatorului http://ascension.forumz.ro

  Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

  Permisiunile acestui forum:
  Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum