AcasaAcasa  
 • InregistrareInregistrare  
 • ConectareConectare  

 • Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

  Eis Silver

  In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

  1 Eis Silver la data de Dum Sept 28, 2014 9:34 am


  Spoiler:
  Nume: Eis Silver
  Poreclă*: Ice
  Sex*: Feminin
  Vârstă*: 21 de ani

  Personalitate*: Socială - adoră să conversaţie, deschide subiecte, orice doar ca să nu laşe liniştea să se aşeze între ea şi alt cineva - când e singură cântă mai tot timpul în limba ei ca să placheze liniştea. Calmă şi liniştită doar prin aparenţe, Eis este o fire activă şi veselă, rare ori se supără, iar dacă acest lucru se întămplă îi trece foarte repede - nu poartă pică pe nimeni fiindcă crede că este o pierdere de timp. De enervat se enervează destul de repede, dar nu şi-o arată. Este nepăsătoare şi nesimţită când trebuie - câteodată nici nu îşi dă seama. Devine rea faţă de o persoană când observă că şi aceasta o tratează cu răceală. Nu este răzbunătoare, după concepţia ei este tot o pierdere de timp, acesta, timpul, rezolvându-le pe toate. Cu timpul, după ce a citit diferite cărţi, i s-a dezvoltat şi imaginaţia, devenit puţin perversă.
  Ii place: Frigul, distracţia, cititul.
  Nu ii place: Căldura prea mare.

  Pasiva*: Imunitate - această pasivă îi oferă lui Eis imunitate la orice - înafară de căldură. Aceasta nu poate fi otrăvită, nu poate lua nicio boală şi este imună graţie elementului ei la temperaturile drastic scăzute - pielea ei fiind rece mereu. Pentru aşi recăpăta energia poate mânca gheaţă (nu gheaţa propie). (cooldown - 2 posturi)
  Element*: Gheaţă
  Arme*: Două katana - Murasama şi Murasame

  Istorie*: Doi gemeni lăsaţi la voia întămplării în centrul oraşului, în păturică, pe pieptul fiecăruia era un bileţe, pe al fetei era scris Eis Silver şi pe al băiatului Iis Silver. O băbuţă încă în forţă i-a găsit în acea noapte geroasă de decembrie. Ia luat acasă la ea şi a avut grijă ca şi cum ar fi fost propii ei copii. Când gemenii au împlinit vârsta de 5 ani, băbuţa şi-a dat seama că ceva era special la ei - mai ca toţi locuitorii din oraş, ea fiind unul dintre puţini oameni rămaşi. Nu i-a putut ajuta să-şi dezvolte puterile, aşa că i-a inscris la una din şcolile pentru oameni cu super puteri. Când gemeni au ajuns la vârsta de 14, băbuţa a murit cu zâmbetul pe buze. Ca să-şi căştige traiul, cei doi gemeni au devenit vânători de recompense. Au început cu vânări uşoare şi cu recompense mărunte şi au avansat treptat. La 19, băiatul a decis să plece în lume fiindcă "se plictisise" de oraş. Eis a rămas acasă şi a început să vâneze recompense mai mari, să facă servicii pentru bogaţii din oraşi - chiar să şi ucidă. La 20 de ani s-a reîntălnit pe o stradă cu fratele ei, acesta fiind complet schimbat la caracter şi provocând-o "să vedem cine vânează mai mare recompensă, dacă căştigi, poţi să mă omori, dacă eu căştig, pot să te omor". Din momentul acela, Eis, căuta peste tot o recompensă specială, care poate fi catalogată drept "cea mai mare" , nu pentru aşi omorî fratele, ci pentru a-l salva.

  Vezi profilul utilizatorului

  2 Re: Eis Silver la data de Dum Sept 28, 2014 10:05 am

  Acceptat.

  Vezi profilul utilizatorului

  Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

  Permisiunile acestui forum:
  Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum